Winkelwagen leeg

Bestellen

Als je wilt bestellen en afrekenen zijn er drie mogelijkheden:

1. Bestellen als gast (zonder account)

Je wilt bestellen, afrekenen en geen gedoe met het maken van een account. Kies tijdens het afrekenen voor 'Gast'. Als jouw bestelling is afgerond, ontvang je een automatische e-mail met de bestelbevestiging/factuur. 

2. Inloggen met bestaande account

Je hebt al een account bij ons. Kies tijdens het afrekenen voor 'Login' en log in op je account. Je ontvangt een automatische e-mail met daarin een bestelbevestiging/factuur. De status van je bestelling kun je volgen door in te loggen op je Zeewierwinkel-account.

3. Bestellen met nieuwe account

Je bent waarschijnlijk een nieuwe klant. Kies bij het afrekenen voor 'Maak account'. Na jouw registratie ontvang je een e-mail met een activatielink. Klik op die activatielink. Je wordt automatisch ingelogd en kun je de bestelling afronden. Als jouw bestelling is afgerond, ontvang je een automatische e-mail met een bestelbevestiging/factuur. Je kunt de status van jouw bestelling volgen en de bestelgeschiedenis bekijken.

 

Betalen

Betaalmethode 1: Je kunt gratis en veilig betalen via iDEAL, Bancontact, PayPal of creditkaart. Deze betaalmethode wordt verzorgd door de bekende Payment Service Provider Mollie.

Betalen via iDeal bij Zeewierwinkel  Betalen bij Zeewierwinkel via Bancontact

Betalen via PayPal bij Zeewierwinkel     Betalen met creditcard bij Zeewierwinkel

Betaalmethode 2: Je kunt ook betalen via je eigen bank via een bankoverschrijving.

Vooruitbetalen per bank - Zeewierwinkel

Onze bankgegevens

Zeewierwinkel - ASN Bank

  • Iban: NL03 ASNB 8821 1241 69
  • t.n.v. Zeewierwinkel, Oudeschans 21, 1011 KS Amsterdam, Nederland.
  • BIC: ASNBNL21
  • Banknaam: ASN Bank

 

Verzenden

Verzending door PostNLZeewierwinkel bezorgt via PostNL binnen Nederland, België en Duitsland.

Snelle verzending

Als je hebt besteld en betaald op een werkdag vóór 13.00 uur, verzenden wij doorgaans diezelfde werkdag of de werkdag daarop. In ieder geval ontvang je jouw bestelling binnen 5 werkdagen. Zodra je pakket in het verzendproces zit, ontvang je een e-mailnotificatie. Je kunt je pakket dan desgewenst volgen.

Verzendkosten Nederland

✔ Bestelling vanaf € 50,00 verzendkosten GRATIS
✔ Bestelling van € 30,00 tot € 50,00: verzendkosten € 3,95
✔ Bestelling tot € 30,00: verzendkosten € 6,95

Verzendkosten België en Duitsland

✔ Bestelling vanaf € 75,00 verzendkosten GRATIS
✔ Bestelling van € 35,00 tot € 75,00: verzendkosten € 8,50
✔ Bestelling tot € 35,00: verzendkosten € 13,00

 

Retourneren

Je hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om een product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Afkoelingsperiode... 

  • De artikelen worden alleen retour genomen als aan onderstaande voorwaarden voldaan wordt:
  • De artikelen dienen bij Zeewierwinkel gekocht te zijn
  • De artikelen dienen onbeschadigd en in de originele verpakking teruggestuurd te worden.
  • Het pakket dient voldoende gefrankeerd te zijn. Onvoldoende gefrankeerde verzendingen worden niet aangenomen of gecrediteerd.
  • Vermeld duidelijk jouw naam en adres op het pakket. Het retour te ontvangen bedrag (excl. verzendkosten) zal binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen aan jou overgemaakt worden. Retourzendingen kunnen naar het volgende adres verzonden worden: Zeewierwinkel, p/a Oudeschans 21, 1011 KS Amsterdam, Nederland.

 

Klachten

Bij schade, verkeerde producten of andere klachten mailt u naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.