Beschrijving
Biologische smaakmaker van dulse vlokken
Dulse is een roodwier en heeft daardoor een prachtige kleur.
Gebruik:
- Voeg de dulse het toe aan al uw gerechten: vis, salade, rijst, ei, soepen en sauzen.
- De dulse aan het einde van de bereiding toevoegen.
- Kort gebakken in wat olie krijgt het een bacon achtige smaak.
- Weken: 5 minuten (de dulse neemt vier keer in gewicht toe).
- Koken: 15 minuten.
Arm aan natrium, rijk aan kleur en smaak!
Ingredienten:
Ggedroogd zeewier (Palmaria palmate/dulse)
Gemiddelde voedingswaarden per 100 g:

Allergenen:
Het zeewier kan kleine natuurlijke materialen uit zee bevatten. Het kan sporen van week-, schaaldieren of schelpen bevatten.
Recept Dulse pesto
Simpel recept Dulse Pesto
Neem ongezouten cashewnoten, olijfolie, knoflook en bieslook en meng het in je gewenste verghoudingen. Voor een schaaltje persto mag je best 3 goede eetlepels dulse gebruiken. Geen zout toevoegen (is niet nodig). Op de foto is in plaats van bieslook DASLOOK gebruikt.
