Winkelwagen is leeg

Lid van:

Keurmerk webwinkel

Geregistreerd bij:

Zeewierwinkel is geregistreerd bij Skal.

Zeewier Kennismakingspakket

Zeewier kennismakingspakket | Zeewier kopen
€ 40,00 incl. BTW

Beschrijving

Ter kennismaking met zeewier hebben we een zeewierkennismakingspakket samengesteld met 11 zeewiervoedingsproducten. Met puur gedroogd zeewier en met lekkere producten waar zeewier in verwerkt is.

Inhoud van het pakket

 1. Sea Moss, 25 gram, biologisch. Ook wel 'vals Iers mos' genoemd. Vanwege het hoge aantal mineralen en antioxidanten wordt er van Sea Moss vaak een gel gemaakt  (€ 3,50).
 2. Wakame, 25 gram, biologisch. Puur gedroogd zeewier. Gebruik het om extra smaak te geven aan o.a. ei- en visgerechten, salades, tonijn op pizza's. Laat de wakame 10 minuten weken in koud water en laat het daarna uitlekken (€ 3,50).
 3. Zeeslavlokken, 25 gram, biologisch. Geeft extra smaak te geven aan o.a. warme en koude sauzen, vis- en schaaldier gerechten en barbecues. Voeg het aan het eind van de bereiding toe (€ 3,50).
 4. Dulse vlokken, 25 gram, biologisch. Dulse is een roodwier en heeft daardoor een prachtige kleur. Voeg de dulse het toe aan al uw gerechten: vis, salade, rijst, ei, soepen en sauzen. Kort gebakken in wat olie krijgt het een bacon achtige smaak. Arm aan natrium, rijk aan kleur en smaak! (€ 3,75)
 5. Kombu vlokken, 25 gram, biologisch. Kombu wordt traditioneel gebruikt om water op smaak te brengen voor soep, bouillon, groente, stampotten, vis, zeevruchten, sauzen e.d.. (€ 3,50 )
 6. Zeekraalzilt - fijn, 50 gram. Salterra ZeekraalZilt is 100% gedroogde zeekraal, vol zilte mineralen uit zee en kwelder. Kruidige, vezelrijke zoutvervanger. Voor salade, vis, pizza en saus. (€ 4,75).
 7. Eipasta met algen, 250 gram, verse eipasta, gemaakt van tarwemeel en scharreleieren in plaats van tarwemeel en water. Een voortreffelijke basis voor al uw gerechten. Uitstekende bron van Omega 3 vetzuren. Verder bevatten de algen hoogwaardige eiwitten, antioxidanten en vitamines. Algenpasta gecombineerd met een lekker visje biedt een smaaksensatie, die het gevoel oproept van een heerlijke serene dag aan zee (€ 3,95)
 8. Verduijn's Crackers met zeewier, 75 gram. Licht gezouten toastjes met zeewier. Deze heerlijke toastjes met zeewier zijn echt het proberen waard! Beleg ze met kaas, vis of andere hartige delicatessen (€ 2,95).
 9. Zeewier tortilla chips 'sweet chili' met 35% zeewier, Vegan & glutenvrij! Heerlijke tortilla chips. Met zoete chili-smaak: heerlijk :) Mooie alternatieve snack. Ook heerlijk met een dipsausje (€ 3,25)
 10. Zeewier crisps met 43% zeewier uit Nederland, 60 gram. Zeewier Crisps van zeewiersnijder Jan Kruijsse, krokante chips met de lekkere smaak van zeewier (€ 2,85).
 11. Salterra biologische mayonaise met wakame, 200 ml. Ambachtelijk bereide biologische mayonaise met een zilte ondertoon van zeewier. De zachte frisse smaak is romig en zilt en leent zich uitstekend voor een klodder bij je patatje maar ook heerlijk als dressing in de salade of bij vis. Een heerlijke zilte Mayonaise.(€ 4,75).

Let op: de getoonde producten op de foto kunnen afwijken van de producten die in het kennismakingspakket zitten. De producten in het kennismakingspakket staan hierboven vermeld.

© 2012 - 2023 Zeewierwinkel

Geregistreerd bij:
Zeewierwinkel is geregistreerd bij Skal Biocontrole

Ontwerp en design:
Joomla website laten maken Amsterdam met Joomla 4: Websitemakerij in Amsterdam - Joomla specialist