Zeewierwinkel is lid van Webwinkelkeur. Meer informatie...
Zeewierwinkel is geregistreerd bij Skal Biocontrole. Meer informatie...
informatie over zeewier
Informatie Iers mos & Informatie Sea moss
Zeewierspaghetti lijkt op tagliatelle maar is 100% wilde, biologisch zeewier (zeespaghetti) uit Ierland. Handgeplukt in een natuurlijke groei omgeving.
De wild geoogste en gedroogde zeewier tagliatelle (zeespaghetti) rehydrateert waardoor 50 gram overeenkomt met 250 gram verse zeegroenten. Dit kan worden gebruikt door pasta, groenten of iets daar tussen in. Het is niet alleen geweldig voor je smaakpapillen en gezondheid, maar ook voor de planeet.
Advies: Gebruik niet meer dan 5 a 10 gram Zeewier tagliatelle van Seamore per persoon per dag.
Bewaren op kamertemperatuur op een donkere en droge plaats. Eenmaal geopend, bewaar in een luchtdichte verpakking en consumeer vóór de ‘tenminste houdbaar tot’ datum die op de verpakking staat.
Het zeewier kan sporen van week-, schaaldieren en vis bevatten en kan kleine natuurlijke materialen uit zee bevatten. De witte kleur die kan verschijnen op het zeewier is afkomstig van het zout in het zeewier en zorgt voor een natuurlijke conservering.
Nodig:
Tahindressing:
Bereidingstijd: tot 30 minuten
Klop alle ingrediënten voor de dressing door elkaar en laat de smaken lekker op elkaar intrekken.Laat de zeewierspaghetti 5 minuten weken in koud water; breng de zeewier daarna in (nieuw) koud water aan de kook en laat het in 10 à 15 minuten beetgaar zachtjes doorkoken. Giet het daarna goed af.Mix nu de zeewierspaghetti samen met de komkommer, het sesamzaad, de koriander en de dressing in een grote schaal goed door. Bestrooi het daarna met wat chilivlokken.Enjoy!
Klantbeoordeling: 9.5 bij
Privacybeleid | Disclaimer | Alg. voorwaarden | SitemapRetourneren | Levertijd | Verzendkosten | Betaalmethodes | Garantie | Klachten
Zeewierwinkel is geregistreerd bij:
06 27 40 75 36
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ontwerp en design: