Winkelwagen leeg

Kelp Noodles (340 gram)

Kelp noodles bestellen | Biologisch zeewier pasta
Kelp noodles bestellen | Biologisch zeewier pasta Kelp noodles  | Biologisch zeewier pasta
€ 5,45 incl. BTW

Geen voorraad

Beschrijving

Kelpnoodles

Caloriearm - géén koolhydraten

Helaas is dit product (kelp noodles) uit ons assortiment gegaan. Een alternatief vind je hier:

Kelpnoodles van Schulz & König

Sea Tangle Kelp noodles vet- en glutenvrije, koolhydraat- en caloriearme pasta vervanger of basis voor salade.

Wat zijn Kelp Noodles?

Sea Tangle kelp noedels zijn zeegroente in de vorm van makkelijk te eten noedels. Met als ingrediënten alleen kelp (een zeewier), natrium alginaat (een natrium zout extract uit bruin zeewier) en water, zijn de kelp noodles vet-en glutenvrij, koolhydraat- en  caloriearm. De vorm en neutrale smaak maakt het geschikt voor een brede toepassing:  o.a. in salades, soepen, stoofschotels, wokgerechten, en als vervanging van pasta.

Kelp noedels is een gezonde bron van sporen elementen, waaronder jodium, calcium en ijzer. De textuur completeert  Sea Tangle kelp noedels tot een unieke, gezond en smakelijk alternatief voor pasta’s en rijst noodles. Bovendien, koken is niet nodig: alleen afspoelen, toevoegen aan een gerecht  en eet smakelijk!

Sea Tangle kelp noedels wordt gemaakt door kelp poeder en water te combineren in een gigantische mixer en hem in een noedel vorm te persen via speciale filters. Bovendien is een natuurlijke stof in de kelp, genoemd natriumalginaat, wat de kelp en het water bindt in een noodle vorm.

Kelp noodles

  • Kelpnoodles bevatten slechts 6 KCal per portie van 110 gram!
  • Kelpnoodles bevatten geen conserveringsmiddelen, melk, eieren, noten, soja, tarwe, vis of schelpdieren
  • Kelpnoodles zijn gezond, lekker, makkelijk te bereiden
  • Kelpnoodles zijn gemaakt van mineraalrijk kelp
  • Kelpnoodles hebben weinig calorieën en zijn vetvrij
  • Kelpnoodles zijn bevatten geen allergenen
  • Kelpnoodles zijn vrij van zware metalen
  • Kelpnoodles zijn klaar voor gebruik
  • Kelpnoodles zijn hebben een neutrale smaak
  • Kelpnoodles zijn 100% RAW en gultenvrij
  • Kelpnoodles zijn geschikt voor veganisten

Leuk om te weten over Kelp Noodles

  • Van Kelp Noodles kun je zoveel eten als je wilt omdat ze caloriearm zijn.
  • Een portie Kelp Noodles van 100 gram bevat 5,5 Kcal
  • Kelp Noodles smaken minder naar meel dan gewone pasta.
  • De smaak is neutraal en daarom kun je de smaak van je gerecht met Kelp Noodles pittig, zoet, zoutachtig of welke smaak dan maken.
  • Kelp Noodles lijken op doorzichtige ‘spaghetti’, zijn veel minder plakkerig dan spaghetti en hebben een beetje knapperige textuur.
  • De structuur van kelpnoedels is sterk. Je kunt ze daarom langer meekoken met bijvoorbeeld soep zonder dat het een ‘drab’ wordt.

Ingrediënten Kelp Noodles

  • Kelp (zeewier)
  • water
  • natrium alginaat (gewonnen uit bruin zeewier) 

Voedingswaarden Kelpnoodles per 100 g

  • Energie:  24 kcal, 6 kJ
  • Vet: 0 g
  • Koolhydraten: 3 g (waarvan suiker 0 g)      
  • Vezels: 1 g
  • Eiwit: 0 g         
  • Zout: 0,2 g

Herkomst Kelp Noodles

  • V.S.

Recepten met kelp noodles

Recepten met kelp noodles

Salade van zeegroente

  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 1 theelepel vers geraspte gember
  •  ½ avocado, geprakt
  •  naar smaak appelazijn, tamari of soja saus
  •  500 gram groenten (voorjaars mix, boekweit, spinazie, sla)
  •  1 ons mix van zee groenten (kelp noodles, wakame, zeespaghetti)
  •  Naar smaak zout en/of peper

Pers de knoflook en doe deze met de geraspte gember in een smalle kom. Voeg de geprakte avocado en de appelazijn toe. Roer alles goed door elkaar. Voeg daarna de groenten en de zee groenten toe aan de salsa en hussel het geheel goed door. 

Salade van kelp noodles

  • Kelp noodles
  • Honingmosterd dressing
  • Dunne plakjes komkommer
  • Dunne plakjes wortel
  • Dunne plakjes appel
  • Zout, naar smaak

Voeg de ingrediënten samen en hussel ze goed doorelkaar.

Geroerbakte kelp noodles met groente

  • zakje kelp noodles
  • 100 gram uien
  • 100 gram tauge
  • 100 gram wortelen
  • 100 gram rode paprika
  • 100 gram champignon
  • 1 theelepel knoflook geperst
  •  1 eetlepel olijfolie
  • Tamari of sojasaus naar smaak
  • Scheutje mirin of gembersiroop (of een vleugje suiker of andere suikervervanger) naar smaak
  • Vleugje zout, peper, zeewier vlokken
  •  ½ kopje groente bouillon of water

Bak de knoflook in de olijfolie. Voeg de groenten toe en bak het geheel gaar. Voeg dan de gewassen kelp noodles toe, samen met de soja saus, suiker en bouillon en roer tot de noodles zacht zijn. Voeg naar smaak nog wat zout, peper en of zeewier vlokken toe

Soortgelijke zeewierproducten

Geregistreerd bij:
Zeewierwinkel is geregistreerd bij Skal Biocontrole

Ontwerp en design:
Joomla website laten maken Amsterdam met Joomla 4: Websitemakerij in Amsterdam - Joomla specialist