. .
06-27407536
Ga direct naar informatie over zeewier!
Nederlandse Zeesla van Waddenwier geteeld op Texel. Met truffelachtige smaak, een mild zeewier om voor ieder gerecht te gebruiken.
Truffel Zeesla heeft zijn truffelsmaak te danken heeft aan de hoogwaardige kwaliteit en speciale droogmethode. Je kunt het eindeloos gebruiken in alle recepten waar je anders zout voor zou gebruiken, maar ook om een zilte smaak te geven. Van soepen tot visgerechten en van salades tot een omelet. Van een bouillon tot een Aziatisch gerecht en van een wrap tot in een pastagerecht.
Er wordt gebruik gemaakt van vers zilt bronwater en een nieuwe koude droogmethode. Met deze unieke droogmethode wordt er op een zeer lage temperatuur gedroogd, waardoor de natuurlijke spoorelementen en mineralen in het product blijven. Dit levert een uniek en smakelijk product op met een zilte, truffelachtige smaak.
Herkomst:
Ingrediënten:
Voedingswaarden per 100 gram:
Bewaren:
Allergenen: